Suma’t al canvi

Informa't dels nostres resultats, esdeveniments, dies de portes obertes i molt més amb el nostre butlletí!

Aquest projecte vol anar més enllà de demostrar els beneficis de l’agricultura regenerativa, també volem donar a conèixer aquest model i contribuir a estendre’l  per tot el territori. Per fer-ho possible, estem treballant en articles científics, informes, esdeveniments, dies de portes obertes a les finques i molt més, inscriu-te al nostre butlletí per mantenir-te informat!

Què hi oferim?

Visites puntuals i esdeveniments

Des de Regenera.cat organitzarem un dia de visita guiada a cada finca, esdeveniments en línia amb diversos membres del projecte, i també una jornada final. Encara no hem obert les inscripcions, però pots contactar-nos si vols que et tinguem en compte! 

Resultats

Al llarg del projecte publicarem diversos articles científics i, quan s’acabi, presentarem un informe final amb els resultats principals, els quals demostraran els beneficis de l’agricultura regenerativa i recolliran l’experiència de les finques.

Formació

Algunes de les finques ofereixen formacions en agricultura regenerativa. Per exemple, actualment Planeses ofereix cursos, visites i experiències regeneratives a la seva finca. Més informació a les webs dels projectes.

Materials per aprendre sobre agricultura regenerativa

Al llarg de tot el projecte també s’aniran publicant materials divulgatius a xarxes socials. Segueix-nos a Twitter i Instagram i no et perdis res!